Edicions anteriors
    Programacions   

    Fotos

  Curts

 
      

XXVI MARATÓ DE CINEMA FANTÀSTIC I DE TERROR


16a edició del Concurs de Curts Fantàstics i de Terror de Sants

DE L' 17 AL 22 DE NOVEMBRE de 2014

  

Dissabte 22

 

LA NIT MÉS LLARGA

 

 

AUDITORI

 


19.05 h  Al filo del mañana

                
 Dir. Doug Liman. EUA (2014), 113 min
En un futur no gaire llunyà, envaeix la Terra una raça d'extraterrestres invencibles. Al Comandant William Cage, un oficial que no ha entrat en combat, li encarreguen una missió gairebé suïcida i resulta mort. Entra llavors en un bucle temporal, en el qual es veu obligat a lluitar i morir una i altra vegada. Però les múltiples batalles que lliura el fan cada vegada més hàbil i eficaç en la seva lluita contra els alienígenes. La seva companya de combat és Rita Vrataski, una guerrera de les Forces Especials.


 21.05 h    Kick Ass 2: con un par

               
Dir. Jeff Wadlow.  EUA (2013), 103 minDesprés que la boja valentia de Kick-Ass inspirés a tota una onada de nous defensors del bé dirigits per l'implacable coronel Barres i Estrelles, el nostre heroi decideix unir-se a ells. Però quan Boira Roja, que torna amb el nom del fill de p**a, decideix desfer-se d'aquesta colla de superherois aficionats, només Hit Girl podrà impedir que els aniquili ...
 


23.00 h    Guardianes de la galaxia

                Dir. James Gunn. EUA (2014), 118 min
 

El temerari aventurer Peter Quill és objecte d'un implacable caça-recompenses després de robar una misteriosa esfera cobejada per Ronan, un poderós malvat la ambició amenaça tot l'univers. Per poder escapar del incansable Ronan, Quill es veu obligat a pactar una complicada treva amb un quartet de absurds inadaptats: Rocket, un ós rentador armat amb un rifle, Groot, un humanoide amb forma d'arbre, la letal i enigmàtica Gamora i el venjatiu Drax the Destroyer. Però quan Quill descobreix el veritable poder de l'esfera, haurà de fer tot el possible per derrotar als seus extravagants rivals en un intent desesperat de salvar el destí de la galàxia.

 

  1.05 h 
  Homenatge Álex Angulo: El día de la bestia

               
Dir. Álex de la Iglesia.  Espanya (1995), 103 min


Un sacerdot creu haver desxifrat el missatge secret de l'Apocalipsi segons Sant Joan: l'Anticrist naixerà el 25 de desembre de 1995 a Madrid. Per impedir el naixement del fill de Satanàs, el capellà s'alia amb José María, un jove aficionat al death metall. Tots dos intenten esbrinar en quina part de Madrid tindrà lloc l'apocalíptic esdeveniment. Amb l'ajuda del professor Cavan, presentador d'un programa de televisió de caràcter esotèric i sobrenatural, el capellà i José Mari invoquen el diable en una estranya cerimònia.


 3.00 h    Casi humanos

              Dir.: Joe Begos. EUA (2013), 80 min
Fa dos anys que Mark Fisher va desaparèixer de casa absorbit per un brillant feix de llum. El seu amic Seth va ser l'última persona que el va veure amb vida. Una sèrie d'estranys i macabres assassinats que s'estan produint a la ciutat fan pensar a Seth que possiblement el seu amic ha tornat, però diabòlicament transformat.
 


04.30 h   Película sorpresa:

                   
 “La pitjor pel·lícula de l’any passat”
       


Pel·lícula infame, d'uns animalets que mosseguen molt...
Espero que sigueu capaços d'aguantar-la sencera... 

SALA DE CONFERENCIAS
 


 


20.00 h  
 Waxwork: Museo de cera “Waxwork “

              Dir. Anthony Hickox, EUA,Alemanya,Anglaterra, 1988, 97 min.Clàssic dels video-clubs de la seva època en el qual trobem de tot: vampirs, mòmies, homes llop, zombies, nans, el prota de "Gremlins", humor i molta sang.

 21.45 h    Película sorpresa /
EUA,95 min.Producte "exploitation" de l'Amèrica dels 80, es tracta d'un cant a la ultra-violència urbana ja es podrà corejat i aplaudit. 'Let party !.23. 25 h
   La galaxia del terror (Galaxy of terror)

                 Dir. B.D.Clark,  USA, 1981, 85 min.Freddy Krueger viatja a l'espai i s'enfronta a cucs gegants violadors i altres delícies. Tot això banyat en suculenta truculència i amb Roger Corman produint. Pur aroma "exploitation".0.55 h    Killer party (Killer party)

             
Dir. William Fruet , USA, 1986. 91 min.

 

De comèdia "teen" passa a "slasher", i d'aquí a peli de posseïts diabòlics. Un autèntic deliri que arrenca amb un grup de heavy metal donant-ho tot. No es pot demanar més. Al·lucinant.


 2.30 h    La noche del ejecutor (La noche del ejecutor)

            Dir. Jacinto Molina, España, 1992. 100 min.
Paul Naschy dandoselas de justicier urbà massacrant malvats punkis ullerosos / ionquis fans de Charles Bronson. Un autèntic carnaval de violència bufa i descojono.4.15 h    Película castigo: Dreamaniac (Dreamaniac)

              Dir. David DeCoteau, USA, 1986. 82 min.

             


           
Com una porno sense sexe explícit, aquesta imitació súper-barata de "Pesadill en Elm Steet" compensa el seu extrem avorriment amb una mica de sang i erotisme de karaoke. Claustrofòbica i estúpida, com a nosaltres ens agrada!!!


 

SUBFILMS      SILMARIL      MECANOSCRIT                  DIABLES DE SANTS

COTXERES-CASINET SECRETARIAT D'ENTITATS