- Inici
-----------------------
Activitats
- Fotos
- Cartells marató
- Preus, transports
- Webs d'interés

-----------------------
- Programació'05

- Programació'06
- Programació'07
- Programació'08
- Programació'09
- Programació'10
- Programació'11

- Programació'12


-----------------------

 


----------------------------------------------
   Dissabte 17: LA NIT MÉS LLARGA

 Auditori:

 


21.00 h
LOS VENGADORES
              
Dir.: Joss Whedon. EUA, 2012. 140 min.

Nick Fury, director de l'agència d'espionatge coneguda com S.H.I.E.L.D., arriba a un centre de recerca remot durant una evacuació. El tesseracte, una font d'energia el potencial del qual es desconeix, ha estat activat amb la intenció d'obrir un portal en l'espai, del qual surt l'exiliat déu nòrdic Loki. Loki roba el tesseracte, i usa les seves habilitats per controlar les ments del personal de SHIELD, inclosos l'agent Clint Barton, i el físic Erik Selvig, per ajudar-lo en la seva fuita.
En resposta a l'atac, Fury reactiva la Iniciativa Venjadors. L'agent Natasha Romanoff viatja a l'Índia per trobar i reclutar al Dr. Bruce Banner , mentre que l'Agent Phil Coulson, visita a Tony Stark i li demana que revisi la investigació del Dr. Selvig sobre el tesseracte. Fury va amb Steve Rogers en una missió per recuperar el tesseracte. Durant el seu exili, Loki va conèixer i es va aliar a una raça alienígena bel·liciste coneguda com els chitauri. A canvi del tesseracte, els chitauri accepten ajudar a Loki a conquerir la Terra.


23.40 h  NOCHE DE MIEDO
               
Dir.: Craig Gillespie. EUA. 2012. 102 min


Durant l'últim curs en l'institut, Charlie Brewster sembla haver aconseguit tots els seus objectius: és un brillant estudiant i surt amb la noia més desitjada. No obstant això, per culpa de la seva popularitat, ha començat a deixar de costat al seu millor amic. Al mateix temps un tal Jerry es converteix en el seu veí i, encara que al principi, li sembla un tipus genial, aviat comença a percebre en ell alguna cosa estrany. Desgraciadament ningú, ni tan sols la mare de Charlie, s'adona de res. Després d'observar que a la casa de Jerry passen coses estranyes, arriba a la conclusió que el seu veí és un vampir que se serveix del veïnat per caçar a les seves preses. Davant la incredulitat dels altres, Charlie haurà d'enginyar-les-hi per eliminar al monstre pels seus propis mitjans.


 01.40 h
 [•REC]³ Génesis
                Dir. Paco Plaza.  Espanya. (2012). 73 min.
 

Koldo i Clara, que estan fets l'un per a l'altre, són a punt de casar-se envoltats de familiars i amics. Però sobre ells es *cierne una negra ombra capaç de desencadenar una situació infernal precisament el dia de les seves noces.
 

 


03.10 h    Devil Inside
                 Dir.: William Brent Bell.  EUA. (2012). 83 min Isabel Torelli creu que la seva mare va assassinar brutalment a tres persones perquè estava clínicament boja. Després d'haver declarat que els assassinats es van produir durant un exorcisme, es disposa a investigar el que realment ha ocorregut.
 


 04.20 h
  Película sorpresa:
              
 “La pitjor pel·lícula de l’any passat”
       


Pel·lícula infame que fins i tot es va arribar a estrenar. Espero que sigueu capaços d'aguantar-la sencera...

 


   
   Sala de conferències: :
 

 

21.00 h

Beverly Hills Vamp  "Beverly Hills Vamp"
          Dir: Fred Olen Ray, EUA, 1989 / 88 min.Taujans contra vampires descocadas. Acudits dolents i resultats genialment pitjors de la mà del rei del cinema zetoso, Fred Olen Ray.22.33 h

PEL·LÍCULA SORPRESA

      

Un títol mític del terror dels vuitanta, adorat, admirat i gaudit per tots. Guanyadora segura, festa segura. No perdre-la-hi per res del món.


00.03 h

Holocausto Robot   "Robot Holocaust"

        Dir: Tim Kincaid, EUA, 1986 / 79 min.

Sèrie Z de les quals ja no es fan. Un encreuament entre Mad Max i Conan amb monstres de amb efectes especials d'estar per casa,, robots desastrosos i aventures alguna cosa descafeïnades. Riures sense parar.

 


01.28 h

Eliminator  "Truth or dare?: a critical madness"
     
   Dirs: Tim Ritter & Yale Wilson, EUA, 1986 / 90 min.

Clàssic pseudo-slasher de video-club, amb psicòpata emmascarat trossejant de tot. Sang a dojo i molta incapacitat. Sofrir-la és estimar-la.
 


3.03 h

Fin de semana de pesadilla   "Nightmare weekend"        Dirs.: Henri Sala, EUA-Anglaterra-França, 1986 / 85 min.
 

Màquines assassines, bales infernals, pallassos inquietants, zombies ximples i un director que no sap on ha posat el guió. Tot un espectacle per als sentits.
 


4,30 h

Pel·lícula càstig

Sortilegios  "Blood Beat"
        Dir: Fabrice A. Zaphiratos, EUA, 1983 / 85 min.
 

Un samurai del més enllà l'emprèn a sablazos amb un munt de mals actors .. i lletjos. Mai la paraula càstig ha tingut tant significat.
 


 

   Amb la col·laboració de:

SUBFILMS  SILMARIL MECANOSCRIT SANTS 3 RADIO DIABLES DE SANTS