- Inici
-----------------------
Activitats
- Fotos
- Cartells marató
- Preus, transports
- Webs d'interés

-----------------------
- Programació'05

- Programació'06
- Programació'07
- Programació'08
- Programació'09
- Programació'10
- Programació'11


-----------------------

- Cortos para cortos


-----------------------

----------------------------------------------
   Dissabte 19: LA NIT MÉS LLARGA

 Auditori:

 


19.00 h
Invasión a la Tierra
              
Dir.: Jonathan Liebesman. EUA, 2011. 116 min.

L'any 2011, una invasió extraterreste es converteix en una terrible realitat quan la Terra és atacada per forces desconegudes que semblen meteorits. Una després d'una altra van caient les grans ciutats del món, i Los Angeles s'ha convertit en l'últim bastió dins dels Estats Units. Enmig del caos, a un sergent de la Marina i els seus homes se'ls encarrega la missió de rescatar a uns civils d'una zona que va a ser bombardejada. L'escamot haurà d'enfrontar-se en una inesperada batalla a un enemic absolutament desconegut.
 


21.05 h  X-Men: Primera generación
               
Dir.: Matthew Vaughn. EUA. (2011). 121 min


Començament de la saga dels X-Men, aquesta és una història secreta que al·ludeix a coneguts esdeveniments mundials. Abans que els mutants es mostressin al món, i abans que canviessin els seus noms pels de Professor X i Magneto, Charles Xavier eren dos joves que descobrien els seus poders. No hi havia animadversió alguna entre ells, sinó que els unia una sincera amistat i la decisió d'acabar amb el treballar junts i entrenar a un grup de joves mutants per evitar l'Armagedó nuclear. El seu enemic comú: el malvat Sebastian Shaw , un humà amb poders amb el qual Erik té un compte pendent..

 23.15 h
 Scream 4
                Dir. Wes Craven.  EUA. (2011). 111 min.
 

Després de la mort de dos joves, Sidney torna al seu poble natal per promocionar el seu llibre "Out of Darkness" amb la seva publicista. Però l'assassí que l'havia estat acusant 10 anys abans, torna a fer de les seves mentre prepara la mort de Sidney.


01.15 h    Piraña 3D
                 Dir.: Alexandre Aja . EUA. (2010). 89 min 

El llac Victoria (Arizona) és un lloc que s'omple de gent jove durant les vacances de primavera. De sobte, es produeixen una sèrie de tremolors submarins que alliberen uns peixos prehistòrics. Tots hauran d'unir les seves forces per sobreviure a aquestes criatures. 

 


02.55 h
  Saw VII  3D
              
Dir. Kevin Greutert.  EUA  (2010). 90 min


 

Mentre esclata una mortal batalla a causa del llegat de Jigsaw, un grup de supervivents busca el suport de Bobby Dagen, gurú de l'auto-ajuda, un home amb foscos secrets que deslligarà una nova onada de terror.
 


  04.20 h
  Película sorpresa:
              
 “La pitjor pel·lícula de l’any passat”
       

Aquesta vegada hem superat, i per unanimitat hem trobat aquesta "meravella", que no s'ha estrenat a Espanya; una autèntica aberració per als sentits.
 


   
   Sala de conferències: :
 
 

20.00 h

Vampirella (Vampirella)
      
 Dir: Jim Wynorski  EUA, (1996) / 82 min


Infra-adaptació a la -petita- pantalla del famós comic. Una Vampirella ni sexy, ni amb glamour, ve a la terra a matar a Drácula. "Costrosa", "cutre" i ridícula, com només Jim Wynorski sap fer les pel·lícules. Produeix Roger Corman
 

21.30 h

Vengador (The Punisher)

       Dir: Mark Goldblatt EUA/Australia, (1989) / 90 min.

El Castigador, famós justicier de les vinyetes, és interpretat per un Dolph Lundgren moreno afeccionat a arrasar amb tots els mafiosos que es troba. Molt violenta i altament gaudible, més si és en Cotxeres


 

 

23.10 h

Fenómenos Sangrientos (Blood Freak)

        Dirs: Brad F. Grinter, S. Hawkes EUA, (1972) / 86 min.

Clàssic del cinema horrible, en el qual un home-gall dindi (sí, has llegit ben) gaudeix matant yonquis i altres gents de mal viure. Extremadament "cutre", risible i delirant. Veure per creure.

 
 

00.50 h

Spookies (Spookies)
       
 Dirs: E. Joseph, T. D., B. Faulkne EUA/Holanda, 1986) / 86 min.

Simpàtica imitació dels vuitanta de "Possessió Infernal" (visita noctura a un "caserón" maleït en plena muntanya) repleta fins als topalls d'entranyables i simpàtics monstres de cautxú. Ja no es fan com aquesta, amics.
 


 

 

2.30 h

La guarida del gusano blanco (Lair of the white worm )
    
       Dir: Ken Russell. Inglaterra, (1988)/ 93 min.

Hugh Grant enfrontat a vampirs-serp i un cuc gegant. Terror, humor negre, sang i erotisme, banyats en els habituals deliris gairebé *sacrílegos de Ken Russell. Molt "fiestera".
 


 

 

4,10 h

Pel·lícula càstig:  
Una noche para descuartizar (A night to dismember) 

        Dir: Doris Wishman  EUA, (1979/83) / 69 min.
 

Un altre clàssic del infra-cinema. Explica la història d'una ex-assassina turmentada pels seus familiars perquè reprengui les armes... o això creo. Absolutament inútil, incoherent, incapaç i "in-diota", gaudir-la és un autèntic càstig. Per compensar, bones dosis de gore....
 

 

   Amb la col·laboració de:

SUBFILMS   SILMARIL MECANOSCRIT SANTS 3 RADIO DIABLES DE SANTS

Counter