- Inici
-----------------------
Activitats
- Fotos
- Cartells marató
- Preus, transports
- Webs d'interés

-----------------------
- Programació'05

- Programació'06
- Programació'07
- Programació'08
- Programació'09
- Programació'10
- Programació'11


-----------------------

- Cortos para cortos


-----------------------


----------------------------------------------
   ActivitatsSALA DE CONFERÈNCIESDissabte 5 de novembre “Festival de Cortos para cortos Vol. 8” a les 22 h.  Entrada gratuïta.

 Dissabte 12  Mini-marató, a les 22 h. Projecció dels curts que han fet història i que molts d'ells han donat motiu a les frases habituals en la Marató.  Entrada gratuïta.
 


 

 

 

Dissabte 19 de novembre a les 17 h presentació del llibre “Malas pero divertidas” a carrec dels autors: Victor Olid, Artz Juanes i Naxo Fiol i finalment la projecció de "algo malo pero divertido" Entrada gratuïta.

CONFERÈNCIES A LA SALA D'ACTES

"LOS CLÁSICOS NUNCA MUEREN"

Conferència sobre la simbologia del Dia de Morts i projecció de la pel·lícula mítica "Macario" ambientada al dia de Muertos, i Altar de Muertos de Cotxeres.

Dimarts 15 de novembre a les 19 h

 

"EL SANTO Y SUS MONSTRUOS VARIADOS".

Projecció dels millors moments de les pel·lícules del Santo, contra las Momias de Guanajuato, contra la hija de Frankenstein, contra las bestias del terror...

Dimecres 16 de novembre a les 19 h

 

"EL NUEVO CINE CHICHA-CUTRE MEXICANO"

Presentació i projecció de la pel·lícula "Cañitas"

Dijous 17 de novembre a les 19 h

 

Presentació a càrrec de José Montes, expert en cinema i Albert Torras historiador

Organitza: MEXCAT Asociación Cultural Mexicano CatalanaALTAR DE MUERTOS

Del 15 al 20 de novembre a l’Auditori de Cotxeres, coincidint amb el Dia de Difunts, Mèxic recorda els seus morts amb els coneguts Altares de Muertos, espais en què es col·loquen ofrenes al difunt, objectes propis i que li agradaven, etc. Enguany, aprofitant el centenari de la Revolució Mexicana, que s'escau el 20 de novembre, l'Associació Cultural Mexicano Catalana dedica l'Altar de Muertos de Cotxeres als morts en la revolució.ALTELL

Durant la nit de dissabte 20 podreu participar en les  partides del joc de rol ambientat que organitzen els components del grup SILMARIL titulada "La familia"..


 

BAR

Projecció de pel·lícules en DVD, en la zona del BAR.

Jocs de "Pregunta corrupta" & "Grito del pànico" organitzades totes dues per Random Rol


JURAT PÚBLIC

De dilluns a divendres a tots els assistents se’ls donarà una butlleta per poder votar d’1 a 10 els curtmetratges que es projecten durant tota la Marató. El Comitè Organitzador en farà el recompte i establirà la nota mitjana. El curtmetratge que aconsegueixi un mitjana més alta obtindrà el premi del públic. 

 

   Amb la col·laboració de:

 SUBFILMS   SILMARIL MECANOSCRIT SANTS 3 RADIO DIABLES DE SANTS

Counter