COTXERES-CASINET    Cinema a la fresca
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
   


 

Activitats


 

 

 

Cotxeres de Sants   JULIOL 2021


 

El Cinema a la Fresca és un clàssic de l’estiu a Cotxeres. Es programen pel·lícules de la màxima actualitat i de temàtiques variades i disteses.
 

Cal fer reserva online o telefònicament


Aforament limitat. Passatge Fructuòs Gelabert (Cotxeres de Sants).

 

Activitat gratuïta. 
   
 
 
   

 

 

 

 

 

 

 

1 de juliol a les 22 h
 

La boda de Rosa
 

Dir. Icíar Bollaín  (ESP) 2020 
 

A punt de complir 45, Rosa s'adona que ha viscut sempre per i per als altres i decideix pitjar el botó nuclear, manar-lo tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida. Però abans, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb si mateixa. Aviat descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seva filla han altres plans, i de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar. Casar-se, encara que sigui amb ella mateixa, serà el més difícil que hagi fet mai.

 

 

 
110 min
 

tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=jrAML3wM1ug

 

 

 

- reserva d'entrades

 

   

   

15 de juliol a les 22 h
 

La Vampira de Barcelona

 


Dir. Lluís Danés (ESP) 2020
 

A la Barcelona de principis del segle XX conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l'altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com 'La Vampira del Raval'. El periodista Sebastià Comas s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s'acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allí s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

 

 


106 min

 

 

tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=tKFRqMynrXQ

 

 

- reserva d'entrades

 

  

   
   
 
 
   
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB