COTXERES-CASINET    Política de privacitat
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
   


 

Activitats


 
  
     
 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

El domini www.cotxeres-casinet.org és és propietat del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i com a responsable del tractament garanteix un nivell adequat i coherent de protecció de les persones físiques respecte a les seves dades personals d’acord a l’establert en el Reglament Europeu de Protecció de dades (679/2016) i la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia de Drets Digitals.

Tractarà les vostres dades personals amb total lleialtat i compromís d’acord a les bases jurídiques que permetin la licitud del tractament.

Per donar compliment al reglament 679/2016 i la llei orgànica 3/2018, s’ha elaborat un registre d’activitats de tractament i s’han adoptat les mesures de seguretat tant tècniques com organitzatives necessàries per garantir els drets i llibertats de les persones afectades pel tractament realitzat pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

A més aplica el principi de transparència en tractament de dades personals, facilitant a les persones una informació concisa, fàcilment accessible, completa i amb un llenguatge fàcil d’entendre i alhora facilitant l’exercici de drets per mitjà de formularis.

 

Responsable del tractament: Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta
 

     -          NIF: G-58186180

     -          Adreça postal: C/ Sants 79, 08014 Barcelona

     -          Telèfon: 932918701

     -          Correu electrònic: protecciodadescentrescivics@secretariat.cat

 

Finalitat del tractament i legitimació:

En el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta tractem les dades que ens faciliten les persones interessades amb les següents finalitats:

-          Poder atendre la sol·licitud per a participar en les nostres activitats, legitimats  per l’establiment de la relació contractual que es fonamenta en la seva sol·licitud, Article 6.1.b RGPD.

-          Subscriure-li al nostre butlletí de notícies, legitimats per l’establiment de la relació contractual que es fonamenta en la seva subscripció, Article 6.1.b RGPD.

-          Atendre les seves sol·licituds de contacte legitimats pel seu consentiment segons s’estableix en l’article 6.1.a RGPD i en el nostre interès legítim de comunicar-nos amb els nostres usuaris, Article 6.1.f RGPD

-          Inscriure-li en el nostre concurs i poder publicar el seu nom en el cas que sigui el guanyador legitimats pel seu consentiment atorgat per vostè en inscriure’s en el nostre concurs fonamentat en l’Article 6.1.a RGPD 679/2016 .


 

Conservació

Les seves dades seran conservades per poder dur a terme les finalitats per les quals van a ser recollides i tractades, una vegada que aquestes finalitzin es destruiran y guardarem únicament les estrictament necessàries per poder resoldre reclamacions.


Destinataris de les seves dades

Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte que sigui estrictament necessari per al desenvolupament d’alguna de les nostres activitats o per obligació legal.
 

Drets dels interessats

Com a usuari del web www.cotxeres-casinet.org, la persona interessada té dret a accedir, rectificar o sol·licitar la supressió de les seves dades, quan consideri que ja no són necessàries per la finalitat per la qual van ser recollides, i a sol·licitar la limitació del tractament de les mateixes, que en tal cas només es conservaran les estrictament necessàries per portar a terme l’exercici de possibles reclamacions. Per poder exercir aquests drets s’ha de posar en contacte amb Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta dirigint-se a protecciodadescentrescivics@secretariat.cat

 

Així mateix, en cas de no estar satisfet amb l’atenció de la seva sol·licitud de drets, té dret a presentar una reclamació davant www.aepd.es  

 

 

 
     
     
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB