Fins al 25 d'octubre 2023

ARRIBA EL 16è CONCURS D’ART JOVE DE SANTS

El Concurs d’Art Jove de Sants celebra enguany la seva 16a edició buscant a nous talents capaços d’arriscar i proposar noves maneres d’expressar-se mitjançant les arts visuals.

El certamen, que atorgarà premis amb un valor total de 1300€ com a suport a la creació, ha obert el període de recepció d’obres fins al 25 d’octubre de 2023, a les 18.30 hores.

Després de 15 anys donant impuls a joves promeses de les arts visuals, el concurs torna amb aires renovats, amb ganes d’estimular la creació de peces arriscades i de formes innovadores que superin el predomini de la pintura i l’escultura, sense perdre un espai per les disciplines clàssiques.

Artistes d’entre 16 i 35 anys podran presentar les seves obres al concurs. Les peces seleccionades seran exposades a la Sala Lluïsa Franch de Cotxeres de Sants del 31 d’octubre al 18 de novembre i competiran pels dos premis del jurat (el primer de 800€ i amb dret a exposar a Cotxeres i el segon de 400€ i amb dret a exposar a l’Aparador del Casinet d’Hostafrancs) i el premi del públic (de 100€ i amb dret a exposar a l’Aparador).

L’organització, encapçalada pel Centre Cívic Cotxeres-Casinet, en col·laboració amb el Col·lectiu d’Artistes de Sants, comptarà per primera vegada amb la participació de joves relacionats amb les arts visuals, com antics guanyadors del premi o joves artistes del territori.

Aquest impuls jove organitzatiu es traduirà en noves propostes durant la celebració del concurs com l’organització d’una festa per als participants i acompanyants, on s’anunciaran les propostes premiades.

CONSULTA LES BASES DEL CONCURS

Dia:

Hora:

Lloc: Cotxeres-Casinet