Assaig en companyia

“La Companyia” introdueix un nou concepte per gaudir de la dansa i el seu entorn. Pots ser el primer en veure néixer una nova creació, el debut d’un artista novell o moltes coses més.

Vine a veure un assaig en companyia. pots trobar-te qualsevol sorpresa!

 

 

Programació 2023

 

– 16 de febrer a les 19.30 h

– 29 d’abril:  “Dia de la Dansa”

 

–  4 de maig: Somni d’una nit d’estiu

 

Foto dels ballarins

– Ouverture (coreografia Vincent Gros)
– Fades (coreografia Stéphane Boko)
– El bosc (coreografia Vincent Gros)

Don Quixot

– Grand Pas (Acte IV)

 

Activitat grauïta

 

2 de juny: Don Quijote

 

Cartell espectacle

 

La obra de “Don Quijote” es basa lliurement en la novel·la “Don Quijote de la Mancha”, de Miguel de Cervantes, i en particular en les “noces de Camacho” (Gamache en el ballet), episodi narrat en el capítol XIX de la segona part, on es relata el romance entre el barber Basilio i la jove Quiteria (Kitri en el ballet). Don Quijote és el nom de diversos ballets creats per diferents coreògrafs i músics, però actualment es refereix gairebé exclusivament a la versió de Marius Petipa i amb música de Ludwig Minkus, amb pròleg i quatre actes, que va ser estrenada el 26 de desembre de 1869 al Teatre Imperial de Bolshoï de Moscou, i que amb algunes variacions, segueix representant-se actualment. “La Companyia” presenta una versió del ballet adaptada per Vincent Gros.

Activitat grauïta.

 

Gala final

14 de juliol  a les 19.30 h – El somni d’una nit d’estiu (entrades 8 €)

Aquest ballet té com a origen la comèdia de William Shakespeare “El somni d’una nit d’estiu” i es desenvolupa durant una nit del solstici d’estiu. La tradició relaciona aquesta nit amb l’amor i la màgia, en la qual éssers mortals i sobrenaturals s’enreden en històries i encanteris d’amor. Ballet adaptat per Vincent Gros.

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

– 5 d’octubre: Somni d’una nit d’estiu

Imatge cartell Assaig en Companyia

Aquest ballet té com a origen la comèdia de William Shakespeare “El somni d’una nit d’estiu”. És un ballet en un acte originalment creat per Marius Petipa en 1876 sobre l’obra musical de Felix Mendelssohn, però en l’últim segle també va tenir molt d’èxit en versions més neoclasicas de nombrosos coreògrafs com Balanchine, Ashton o Neumeier.
La tradició relaciona aquesta nit amb amor i màgia, en la qual éssers mortals i sobrenaturals s’embullen en històries i encanteris d’amor.
Ballet adaptat per Vincent Gros.

 

– 14 de desembre: Collage

 


La Companyia i Mi

ni Companyia   (conte nadalenc)

Activitat grauïta.

 

22 de desembre: actuació

 

Projecte EnsOdanza (Trencanous Migrant)