XXXIV MARATÓ DE CINEMA FANTÀSTIC I DE TERROR DE SANTS

 

LA NIT MÉS LLARGA

 

DISSABTE 26

AUDITORI

 

 

21.05 h  La pasajera

Dir. Raúl Cerezo i Fernando González Gómez Espanya (2021) 90 min.

Els ocupants d’una furgoneta que transporta una excursionista ferida han d’evitar seure al costat durant el viatge.

 

 

22.45 h  Pel·lícula Sorpresa

No podem anunciar el títol. Assegureu-vos que és una pel·lícula cotxeriana 100%, i que serà una sorpresa molt… molt agradable.

 

 

 

0.15 h Tammy and the T-Rex

Dir. Stewart Raffill EUA (1994) 82 min .

 

Un malvat científic implanta el cervell de Michael, un estudiant de secundària assassinat, a un Tyrannosaurus. S’escapa, deixa anar a venjar-se dels seus botxins de l’escola secundària i es retroba amb la seva xicota Tammy.

 

 

 

1.45 h Puppet Master (El amo de las marionetas)

Dir. David Schmoeller EUA (1989) 90 min.

André Toulon és un titellaire i el millor en el seu tipus. Un dia descobreix una antiquíssima fórmula egípcia perquè els morts tornin a la vida. Decideix utilitzar-la a les seves titelles, que no triguen a convertir-se en unes petites bèsties assassines. Al sortir del seu control, desesperat, el titellaire comet suïcidi. Anys més tard, quatre psíquics són enviats a investigar sobre Toulon i les seves demoníaques invencions per destruir-les. Tot i això, els titelles faran tot per aturar-los.

 

3.20 h Jostissi de Carreró

Dir. Pedro Miralles. Mallorca (2020) 90 min.

La cinta d’arcade i acció més taquillera de la història del llevant mallorquí, es podrà veure el 26 de novembre a la Sala gran de Cotxeres.
Un homenatge als justiciers i vigilants que van plagar els videoclubs a l’època daurada del setè art. Tan dolenta que no la pots perdre!

Golam és un home solitari que torna a Porto Cristo (Mallorca) després d’un temps. En arribar se sorprèn en descobrir que una banda criminal anomenada “La banda del llop” són els amos del lloc, tenen terroritzada la població gràcies a la complicitat de les autoritats i la inactivitat de les forces de l’ordre. Però ell farà justícia.

 

 

SALA B
PROJECCIONS EN VIDEO

 

 

 

21.05 h  Super Mario Bros

105′, Any 1993 (USA), Direcció: Annabel Jankel, Rocky Morton

 

Hollywood ja ens va avisar l’any 1993 sobre l’existencia d’universos paral·lels i l’existència dels reptilians gràcies a aquesta esbojarrada adaptació de les aventures del nostre fontaner preferit.

 

 

22.50 Estamos muertos… ¿o qué?

85′, Any 1988 (USA), Direcció: Mark Goldblatt

 

Desbaratada “buddy movie” d’acció amb tocs de terror, en el que seguirem les peripècies de dos detectius de los Angeles. Un d’ells morirà en un tiroteig però, tranquils (Spoiler), ressuscitarà per investigar la seva pròpia mort amb el seu company.

 

 

 

0.25 h  Pel·lícula Sorpresa

85′, Any 1984, (USA)

 

Una de les peces clau del cinema de sèrie B dels anys vuitanta, no apte per la generació de cristall.

 

 

1.50 Troll 2

95′, Any 1990, (ITÀLIA), Direcció: Claudio Fragasso

 

Les vacances d’estiu de la família Waits, es veuran truncades per l’aparició d’uns goblins vegans que els volen transformar en plantes, per tal de poder-los ingerir. Claudio Fragaso ens va obsequiar amb un film de culte considerat, una de les pitjors pel·lícules de la història del cinema.

 

 

 

3.30 h Vacaciones de terror 2

85′, Any 1990, (Mèxic), Direcció: Pedro Galindo III

 

 

Vols contactar amb nosaltres?

Contactar