Compra la teva entrada

Entrades

Marató Evolution. Súbete al carro.

La Marató, un esdeveniment històric del teixit associatiu del nostre barri, ha d’avançar en el mateix sentit que la nostra societat, i això implica que tots i totes treballem per construir espais comunitaris d’entreteniment i oci que siguin inclusius i plurals.
En aquest sentit, volem agrair la gent que, a l’anterior edició i des de llavors, ens recolzen en la demanda de mantenir una configuració de l’esdeveniment que permeti gaudir-ne a tothom.
En conseqüència, en aquesta edició hem iniciat una campanya amb la qual pretenem convidar al nostre públic a què ens ajudi a fer millor la nostra Marató i que ens acompanyi en la transformació de la cultura humorística d’aquest esdeveniment. Per tot això, els comportaments sexistes, racistes i LGTBIfòbics no seran admesos. Ho fem perquè confiem en què les persones que veniu a la Marató voleu també que en el futur aquest sigui un espai d’entreteniment on qualsevol persona pugui participar-hi, sense sentir-se exclosa o discriminada. Per això us demanem que, en aquesta edició, ens ajudeu posant tota la vostra energia creativa i humor intel·ligent al servei de fer de la Marató un espai lliure de tota forma de discriminació.

 

Nota de premsa 

 

 

Guanyadors 2022 

Palmarés 2022

Guanyadors de les diferents categories

Microrelats 2022

Lectures inquietants de no més de 200 caràcters.

Programació 2022

Tota la programació del festival

Preus i informacions

Del 22 al 26 de novembre

Col·laboradors