Campionat de ràpides

 

El diumenge 20 d’agost, a les 10 h a l’Auditori de les Cotxeres de Sants.

Preu de la Inscripció 5 € i gratuïta pels jugadors del torneig.

 

 

  Bases

 

Campionat de “dobles” (Bughouse)

 

 

Aquest any la competició es disputarà el dijous dia 24 d’agost, a les 10.30 h, al carrer Guadiana, molt a prop de les Cotxeres de Sants, és un dels carrers que participa a la Festa Major de Sants. La participació és obert a tots els participants del torneig, veïns del barri i aficionats, siguin o no federats. Podeu inscriure-us indicant els noms i ELO de la parella de jugadors a la taula d’arbitratge del torneig, o bé 30 minuts abans del començament.

 

Classificació final

 

 

XXI Torneig de futbol Sala

 

 

 

 

Aquesta competició estarà oberta per a tots aquells jugadors del torneig, sigui quin sigui el seu club de procedència, podent formar part de l’equip jugadors de qualsevol club. Els equips estaran formats per un màxim de 9 jugadors, i hi haurà 5 jugadors de camp. El torneig se celebrarà al Poliesportiu Municipal de La Bordeta, en la Plaça de la Farga, molt a prop de les Cotxeres. Els dies de joc seran el 21, 23 i 25 d’agost, l’horari dels partits serà entre les 12 h i les 14 h. El termini màxim per a inscriure’s és al final de la segona ronda de l’Open. Durant el transcurs de la 3ª ronda de l’Open es comunicaran els emparellaments per als partits de l’endemà i el calendari dels mateixos. La inscripció és gratuïta, i s’haurà de comunicar a la taula d’organització del torneig.

 

 

Simultànies a l’Auditori

 

Per motius climatològics farem les tradicionals simultàneas de la plaça Bonet i Muixí a l’Auditori,  en dues sessions, per a 10 jugadors, en els seguents horaris: a les 11 i les 12 del matí, el dissabte 26 d’agost. Enguany serà el MC David Ayza el que realitzarà les simultànies. Inscripció gratuïta i nº de places limitades, per a jugadors del torneig i veïns del barri i aficionats, siguin o no federats.

 

Vols contactar amb nosaltres?

Contactar

Patrocinadors