Simultànies a la plaça Bonet i Muixí

 

Es faràn unes simultàneas a la plaça Bonet i Muixí per a 10 jugadors en dues sessions:a les 11 i les 12 del matí, el diumenge 21 d’agost. Si estàs interessat a jugar, tens temps d’apuntar-te en la taula arbitral fins al final de la 2ª ronda del dia 20. Inscripció gratuïta i nº de places limitades, per a jugadors del torneig i veïns del barri i aficionats, siguin o no federats.

 

 

 

Campionat de “dobles” (Bughouse)

 

 

Aquest any la competició es disputarà el dijous dia 25 d’agost, a les 10.30 h, al carrer Guadiana, molt a prop de les Cotxeres de Sants, és un dels carrers que participa a la Festa Major de Sants. La participació és obert a tots els participants del torneig, veïns del barri i aficionats, siguin o no federats. Podeu inscriure-us per e-mail a toniayza@secretariat.cat indicant els noms i ELO de la parella de jugadors, o bé 30 minuts abans de començar el torneig.

 

XX Torneig de futbol Sala

 

 

 

 

Aquesta competició estarà oberta per a tots aquells jugadors del torneig, sigui quin sigui el seu club de procedència, podent formar part de l’equip jugadors de qualsevol club. Els equips estaran formats per un màxim de 9 jugadors, i hi haurà 5 jugadors de camp. El torneig se celebrarà al Poliesportiu Municipal de La Bordeta, en la Plaça de la Farga, molt a prop de les Cotxeres. Els dies de joc seran el 22, 24 i 26 d’agost, l’horari dels partits serà entre les 12 h i les 14 h. El termini màxim per a inscriure’s és al final de la segona ronda de l’Open. Durant el transcurs de la 3ª ronda de l’Open es comunicaran els emparellaments per als partits de l’endemà i el calendari dels mateixos. La inscripció és gratuïta, i s’haurà de comunicar a la taula d’organització del torneig o per e-mail a toniayza@secretariat.cat

 

Memorial Arturo Pomar

 

Del 26 al 28 d’agost podeu vindre a veure aquests torneig que organitza la Federació Catalana per a joves jugadors seleccionats per ordre de classificació del Campionat de Catalunya per Edats 2022.

 

Bases del torneig

 

 

Vols contactar amb nosaltres?

Contactar

Patrocinadors