Hug Casals i Rotllant (La Pobla de Lillet, Berguedà, 1997) és un ésser humà, social i curiós de mena, a qui agrada jugar, experimentar, expressar i compartir els sentiments. Cultivat al Pirineu, es belluga a Barcelona, on es gradua en Biologia i s’endinsa en el món teatral. Després de treballar en diferents produccions audiovisuals, com a actor, decideix aventurar-se a París tot continuant la formació a l’escola internacional de teatre Jacques Lecoq. Immers en un ambient procliu a l’acte creatiu, se li desperten els instints i reviu el bullici corporal del periple amb lletres i mots.

Com a escriptor es distreu escrivint contes i acudits de  ben petit, diaris de viatge quan s’allibera i vola els estius, i teatre de carrer quan s’arrela a la comunitat. A la Universitat s’interessa per la divulgació de la ciència i a París descobreix la poesia.

PROGRAMA DE L’ACTE:

– Inauguració de l’acte, a càrrec de Maria Montané, Responsable de la Comissió Organitzadora del Premi Amadeu Oller de Poesia.
– Presentació del llibre Un cos que bull, guanyador del Premi en l’edició d’aquest any, a cura de David Castillo, President del Jurat i de Maria Isabel Pijoan, Secretària del Jurat.
– Lectura de poemes, a càrrec d’Hug Casals, poeta guardonat.
– Col·loqui entre els assistents.
– Cloenda, a cura de Mn. Enric Subirà, President de la Comissió Organitzadora del Premi Amadeu Oller de Poesia.

 

 

 

Dia: 02/10/2023

Hora: 18.30h

Lloc: Sala de conferències Cotxeres