Tránsitos és una proposta a cavall entre Barcelona i Amèrica Llatina, amb el suport d’Iberescena i coproduït pel Grec 2020, el Teatre La Gleva, Espacio Callejón d’Argentina i la Contracultural d’Uruguay. Aquest espectacle queer ha rebut assessorament en transfeminisme i activisme LGTBI+ i treballa des de la representativitat de les identitats dissidents.
La gran singularitat d’aquest espectacle és que fa protagonistes a persones trans per explicar-ne històries humanes allunyades de la seva identitat de gènere: un viatge, una malaltia, o un conflicte polític. Tránsitos, un espectacle de vida per a públic adult d’uns 90 minuts adornat amb un mestre de cerimònies i moltes plomes.

 

Sinopsi

Viure és passar d’unes circumstàncies a unes altres i tot allò que fem per adaptar-nos-hi.
Aquest muntatge teatral explora les relacions entre les identitats trans i les normatives mentre teixeix una xarxa de complicitats a banda i banda de l’Atlàntic.
Una Mestra de Cerimònies sempre present (interpretada pel propi co-autor i director de l’obra, David Teixidó) acompanyarà al públic a descobrir els trànsits dels cinc membres d’una família poc convencional.

Dia: 01/12/2022

Hora: 19.30h

Lloc: Teatre del Casinet d'Hostafrancs