Us agrada el teatre? Voleu venir en grup al TANTARANTANA (carrer de les Flors 22) a veure una obra de primer nivell al millor preu possible? I a més, voleu gaudir d’un col·loqui amb les actrius exclusiu per a usuaris de Cotxeres-Casinet?

Acompanyeu-nos en aquesta sessió reservada exclusivament per vosaltres, amb un preu especial que no podreu trobar enlloc. Volem fer pinya i convertir aquesta sortida en tradició!

Les entrades tenen un preu de 10 euros (la meitat que a taquilla) i les podreu adquirir tant a la nostra web (trobareu l’enllaç a aquesta mateixa pàgina) com a secretaria de Cotxeres de Sants (C/Sants 79).

Us esperem!


SINOPSI

En Pau és un home de 33 anys, l’edat de Crist. S’acaba de comprar un pis amb la seva dona al barri del Raval de Barcelona. És feliç amb la seva feina i la Judit. S’estimen, es miren amb amor i tendresa mentre van traient de les caixes tots els objectes i els col•loquen al seu lloc: un cartell de Tortell Poltrona, un electrocardiograma, fotos, fotos de família feliç; un dinar de Nadal, Setmana Santa, un salt a la piscina… recorda com estimava el seu avi. El seu avi era franquista.

 

Autoria i interpretació: Pau Vinyals
Companyia: Cassandra Projectes Artístics
Col•labora: Teatre Tantarantana 

 

Dia: 02/02/2023

Hora: 20.30h

Lloc: -Comprar entrades