Us agrada el teatre? Voleu venir en grup a veure una obra de primer nivell al millor preu possible? I a més, voleu gaudir d’un col·loqui amb les actrius exclusiu per a usuaris de Cotxeres-Casinet?

Acompanyeu-nos en aquesta sessió reservada exclusivament per vosaltres, amb un preu especial que no podreu trobar enlloc. Volem fer pinya i convertir aquesta sortida en tradició!

Les entrades tenen un preu de 10 euros (la meitat que a taquilla) i les podreu adquirir tant a la nostra web (trobareu l’enllaç a aquesta mateixa pàgina) com a secretaria de Cotxeres de Sants (C/Sants 79).

Us esperem!


SINOPSI

L’Elena i la Mercè volen cap a Austràlia per trobar-se amb la Laia i l’Andy, la seva germana mitjana i el seu marit. La parella fa temps que proven de tenir un fill per tots els mitjans sense èxit i després de molts tractaments han decidit optar per l’ovodonació. Les germanes es retrobaran a l’altra punta del món per afrontar aquest moment, després d’acordar que la donant de l’òvul sigui la germana petita, la Laia, que mai ha volgut ser mare. 

Autoria i direcció: Israel Solà
Repartiment: Ester Cort, Carme Poll, Meritxell Huertas i Brian Lehane

Una producció de: Flyhard Produccions SL

Dia: 10/11/2022

Hora: 20h

Lloc: Cotxeres-CasinetComprar entrades