Veure i provar ara els jocs i les joguines per promoure el consum responsable durant les properes festes de Nadal. Amb aquest objectiu, les ludoteques municipals de Sants-Montjuïc organitzen la 25a edició de la mostra “Per Nadal, tota joguina val?”. L’auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants s’omple un cop més de joguines del 16 al 19 de novembre. Tardes de 17 a 19.30 h i dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h

Les joguines surten de les capses perquè els infants, de 0 a 14 anys, i les famílies, les puguin tocar i provar. Hi haurà exposats jocs i joguines de diferents categories (jocs de taula, simbòlic, de construcció i de petita infància) cedits per a l’ocasió per més de 70 empreses fabricants i distribuïdores de joguines.

Els ludotecaris i ludotecàries de Sants-Montjuïc, especialistes en el desenvolupament integral dels infants a través del joc, seran presents en l’exposició per assessorar els i les visitants i explicar com funcionen i quines són les característiques de cada joguina, les edats recomanades per a fer-ne ús i on es poden trobar.

Dia: 16/11/2022

Hora:

Lloc: Auditori Cotxeres de Sants