Quatre persones es desperten dins una nau espacial en un futur molt llunyà i a milers d’anys llum d’on van sortir. La hivernció els ha esborrat la memoria i no saben qui son ni d’on venen. Però Plut, un dels tripulants, troba un llibre entre els objectes que transporta la nau, i a través de les seves pàgines els navegants van recuperrant la memoria i descobrint qui son i de quès están fets.

La Companyia Estable de Teatre “La Trifulga dels Fútils” es crea l’estiu del 2000 al Centre de Dia Dr. Pi i Molist de Nou Barris a partir de la iniciativa conjunta d’una treballadora de pisos; Lourdes Saumell,  d’un usuari del propi Centre; Josep Voltà i del recolzament del psiquiatra Josep Clusa.  En tots aquests anys han passat per la Trifulga molts actors; més de vuitanta, alguns de manera fugaç i d’altres per quedar-s’hi. Tots ells han donat forma i personalitat al grup i sempre seran part d’aquesta gran família. L’any 2015, després de nou espectacles estrenats, la Companyia s’independitza de la institució i inicia un camí en solitari que l’ha fet participar en diversos Festivals i estrenar els seus espectacles en alguns teatres de Barcelona i Catalunya. 

Actualment La Trifulga dels Fútils és una Companyia de teatre oberta i inclusiva formada per ciutadans lliures, actors professionals i persones diverses, tots ells amb una història de salut mental al darrere. 

ENTRADA 5 € PER SUPORT A LA COMPANYIA.

 

Dia: 03/11/2023

Hora: 20h

Lloc: Teatre del Casinet d'Hostafrancs