Kentucky ha muerto és una faula: en un corral de gallines un ou es nega a néixer com a mostra de protesta. D’aquí se’n desprèn un espectacle d’humor absurd i gamberro i amb participació del públic sobre si cal revoltar-se per un món millor o seguir amb el cap cot i sobreviure. Una metàfora de la societat construïda a partir de nous llenguatges, amb poemes de Lorca, accent andalús i interpretació esperpèntica.

Sinopsi

En un món de gallines, un ou solitari i rebel decideix no néixer. Cansat de la forma de vida imposada per una cadena de producció sense sentit, opta per fer ús del seu potencial de no fer. Després d’un primer moment de confusió, i com si es tractés d’una onada de sabotatges, la resta d’ous se sumen a la protesta amb l’esperança que les gallines s’adonin que viuen en una societat malalta que necessita canviar si no vol desaparèixer. Amb l’abisme de l’extinció davant dels seus becs, les gallines miraran de convèncer els insubmisos ous de la necessitat de néixer per garantir l’ordre establert.
Una sàtira estripada sobre la societat d’avui en dia, sobre la necessitat de lluitar per un món millor, la resistència pacífica com a opció, la inacció com a mal inherent a la nostra societat, i còmplice necessària de la repressió del poble a mans dels poderosos. Tot amanit amb una bona dosi d’humor negre, per fer més fàcil de passar la tragèdia d’aquest galliner que tant té a veure amb nosaltres.

 

Kentucky ha muerto té una durada de 90 minuts i està recomanat per a públic adult.

Dia: 03/11/2022

Hora: 19.30h

Lloc: Teatre del Casinet d'Hostafrancs