Fes un taller tranquil·lament mentre cuidem la teva criatura.

Cotxeres-Casinet estrena un nou servei per a les famílies: l’Espai Ludik.

 

Els centres cívics Cotxeres-Casinet han fet una clara aposta per fomentar la conciliació i la corresponsabilitat mitjançant la programació de tallers familiars. En aquesta mateixa línia, a partir del gener del 2023 disposaran d’un espai de joc i cures per a infants de 3 a 12 anys, amb la finalitat de facilitar la disponibilitat de temps, i per tant, la conciliació de la vida personal, familiar, laboral i comunitària de les persones cuidadores amb menors a càrrec.

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és millorar l’accessibilitat de les famílies als tallers que s’organitzen a Cotxeres-Casinet.

 

Com s’articula aquesta iniciativa?

Durant el temps que duri la realització del taller, les famílies podran contractar el nou “Espai Ludik”, en què els seus petits i petites estaran en un espai segur, acompanyats de personal professional del món de l’educació.

 

Aquest servei estarà gestionat per la cooperativa Ludik Concilia. Es tracta d’un espai on l’infant podrà gaudir de material de joc simbòlic, jocs de construcció i de taula, jocs de ciència i robòtica, un atelier per desenvolupar la creativitat artística i una zona destinada a fomentar la lectura o fer els deures.

 

De dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 h

Cotxeres-C (sala 31)

Preu trimestre: 30 €

Preu dia puntual: 4 €

Reserves i pagament a través de Ludik Concilia

 

Per obtenir més informació i reserva de places contacteu amb espailudik.cotxeres@gmail.com

 

*Aforament limitat, priorització per ordre d’inscripció als tallers.

**Servei exclusiu per a talleristes de Cotxeres-Casinet.

Dia:

Hora:

Lloc: Cotxeres-Casinet