Sortida en grup a Periferia Cimarronas a veure “Tituba, bruixa negra i ramera”

 

Us agrada el teatre? Voleu venir en grup a veure una obra de primer nivell al millor preu possible?

 

Acompanyeu-nos en aquesta sessió reservada exclusivament per a vosaltres, amb un preu especial que no podreu trobar enlloc. Volem fer pinya i convertir aquesta sortida en tradició! A més, donarem suport a un dels projectes més potents del nostre barri, Periferia Cimarronas, cooperativa en lluita pels drets de les persones afrodescendents.

 

Les entrades tenen un preu de 12 euros (6 menys que a taquilla) i les podreu adquirir tant a la nostra web com a secretaria de Cotxeres de Sants (C/Sants 79), a partir del dia 18 de setembre.

 

Després de l’espectacle podrem fer una petita xerrada post-funció amb membres de la companyia.

 

Sinopsi:

Tituba es la historia de una  bruja negra, olvidada por la historia. Invita a las personas a viajar por aquel pasado en el que fue la culpable de la muerte de centenares de personas. Dicen que era una bruja terrible que condenó a muchas personas inocentes. Sobre todo a mujeres, ya se sabe que las mujeres son las acusadas siempre, las brujas, las malas, las parias, las penadas. Tituba ha venido como una aparición, para cobrarnos el acto colectivo de mirar a otro lado cuando se encienden las hogueras.

Dia: 18/10/2023

Hora: 20.30h

Lloc: -Comprar entrades