Projecció de «Adú» dintre del cicle Pantalla Barcelona amb presentació per part de Bella Agossou, actriu de la pel·lícula i coach d’interpretació dels infants protagonistes.

 

Al finalitzar farem un col·loqui amb Bella Agossou i Anna Peñaroya, membre de Solidary Wheels, al voltant de l’experiència dels infants migrants.

 

Sinopsi

En un intent desesperat per aconseguir arribar a Europa i agotzonats davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d’un avió. No gaire lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla nouvinguda d’Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda munió de subsaharians que ha iniciat l’assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en les quals cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

 

Director: Salvador Calvo
Intèrprets: Luis Tosar, Anna Castillo, Álvaro Cervantes, Jesús Carroza, Miquel Fernández, Moustapha Oumarou, Adam Norou, Zayidiyya Disssou, Djedje Apali, Ana Wagener, Bella Agossou, Josean Bengoetxea, Nora Navas, Bélen López
Any: 2020
Durada: 119’
Productora: Ikiru Films, La Terraza Films, Telecinco Cinema, Un mundo prohibido AIE
No recomanada per a menors de 16 anys

Més informació https://www.ikirufilms.com/portfolio_page/adu/

 

 

Activitat gratuïta

 

reserva d’entrades

Dia: 01/12/2021

Hora: 19h

Lloc: Auditori Cotxeres de SantsReservar entrades