COTXERES-CASINET    Espai d'art
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
             
 


Exposicions a Cotxeres-Casinet agost - novembre 2019

 Horari sala d'exposicions: de 10 a 14 i de 17 a 21 h
 


Presentació de sol·licituds: Cotxeres de Sants i Casinet d'HostafrancsIMPRÈS SOL·LICITUD DE LES SALES D’EXPOSICIONS I NORMATIVA   

   
 
             
             
 

12è CONCURS D’ART JOVE Cotxeres-Casinet

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet volen impulsar l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves, i per això convoquen el 11è Concurs d’Art Jove 2019. El termini per a la presentació és el 24 d’octubre de 2019, a les 18.30 hores. Consulteu-ne les bases a: http://www.cotxeres-casinet.org/expo/concurs.htm

Exposició a Cotxeres de les obres presentades a concurs pendents de confirmar.
 

 

PROJECTE ESCOL-ART

ESCOL-ART és un projecte que pretén acostar l’art als nens i nenes i fer que el llenguatge artístic sigui entenedor per a ells. Organitzem visites adreçades als alumnes de 5è i 6è de primària. Informació: Col•lectiu d’Artistes de Sants, Anna López Tel. 630 241 181 o per correu electrònic a: col.lectiuartistesdesants@hotmail.com

 
 
 Sala d'exposicions Lluïsa Franch de Cotxeres de Sants

 Aparador del Casinet d'Hostafrancs

 
 
  

OPEN INTERNACIONAL D’ESCACS

COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS

Fitxes creatives “Els artistes mostren les seves jugades creatives”

Del 17  al 31 d’agost

Inauguració: 22 d’agost a les 19.30 h

Artistes: Pitu Alcober,  alpe conceptes plastificats, González Ventosa,  Javier González, Raquel Hurtado, Montse J. Sorribes, Manel Klose, Mayra Lagunes,  Aurèlia Martin,  Joan Pallarola, Ma. Helena Roig.

 


 

CARTELLS DE LA FESTA MAJOR DE SANTS
 

De 13 al 31 d’agost
De dilluns a dissabte, de 17 a 21 h


Mostra dels treballs presentats al 24è Concurs de Cartells de la Festa Major de Sants 2019. Enguany la Festa Major serà del 24 d’agost a l’1 de setembre. A la programació, hi trobareu activitats per a tots els públics que combinen la tradició de la Festa i les noves propostes.

 

 

 

 

 
             
 


 

KBOOM

“Diversitat i representativitat al còmic: dels anys 80 a l'actualitat”

Del 3 al 12 de setembre

 

Aquesta petita exposició, lligada a les jornades KBOOM! de còmic i autoedició de Barcelona, ens parla de la lluita per la representativitat i la diversitat als còmics, partint de còmics underground com la revista El Vívora, explorant còmics d'inicis dels 2000 i culminant en publicacions independents actuals sobre diversitat sexual com Sextories Magazine.

 


ATENEU ROIG DE GRÀCIA

“Dones cineastes. Rebels amb causa”


Del 3 al 21 de setembre

Inauguració 5 de setembre a les 19 h
 

És un projecte que neix amb l’objectiu de fer visible el paper de la dona en una professió altament masculinitzada, com tants altres oficis que històricament han gaudit de prestigi social: la direcció de cinema. I és que la direcció de cinema, per una banda, s’ha associat popularment amb l’autoria de l’obra cinematogràfica quan en realitat la seva producció és col·lectiva per naturalesa. I, per altra banda, les persones que ocupen aquest càrrec solen dur a terme tasques visibles, productives, i prendre decisions d’estesa repercussió, la qual cosa els concedeix quelcom d’únic i intransferible: poder. En una societat patriarcal i heterosexista, i una indústria que gaudeix d’un respecte social probablement desmesurat, qui havia d’apropiar-se d’una cadira com aquesta, si no era un home?
 

 
         

 

 
 

 

LÍNIA AVANTGUARDISTA DEL COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS

LLIURE “Tretze temes de llibertat per començar ”

Del 17 al 28 de setembre


Inauguració: 17 de setembre a les 19.30 h  amb performance


Presenta Ramon Casalé, membre internacional de crítics d’art i historiador.

Pitu Alcober, alpe conceptes plastificats, Montserrat Artal,  Nico Bouselles, Pere Diez Gil, Zuzana Duriskova,Uwe Geest, Gemma Genestos,  Mayra Lagunes, , Aurèlia Martin, Gabriela Rosado, Montserrat Sagarra i Ferran Soriano.

 

 


 

CARTELLS DE LA FESTA MAJOR D’HOSTAFRANCS

Del 24 de setembre al 6 d’octubre


Mostra dels treballs presentats al 17è Concurs de Cartells de la Festa Major d’Hostafrancs 2019. Enguany la Festa Major serà del 27 de setembre al 6 d’octubre. A la programació, hi trobareu activitats per a tots els públics que combinen la tradició de la Festa i les noves propostes.

 
             
  

LÍNIA FIGURATIVA  DEL COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS

Expressions lliures “Somio l’obra i després faig realitat el meu somni”

De l’1 al 12 d’octubre

 


Inauguració: 1 d’octubre a les 19.30 h amb performance


Presenta Ramon Casalé, membre internacional de crítics d’art i historiador.

Artistes: Jaume Casanovas, Maria Estrada,  Anna Fortuny, Mary Franquet, Llum Garcia Jover, Javier González, Raquel Hurtado, Nurya Khano, Ferran Lajusticia, Marta Moreu, Josep Olivares, Berta Padilla, Pepita Pedret, Marta Puigcerver, Marilo Pujol,  M. Helena Roig, Amèlia Romero, Tania Salinas,  Isabel Sanmartin, Neus Silvestre.

 

 

 

 

 

AURELIA

“Trossets de mar”


Del 8 al 26 d’octubre


Inauguració: 8 d'octubre a les 19 h


Trossets de mar ens dona una visió de la mar en moviment amb la profunditat dels seus colors i formes.

 
             
 


 

EXPOSICIÓ EXPERIMENTAL DEL COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS

RRR “Reduir, Reciclar, Reutilitzar”

Del 15 al 26 d’octubre

 

Inauguració: 15 d’octubre a les 19.30 h amb performance

 

Presenta Ramon Casalé, membre internacional de crítics d’art i historiador.

Artistes: Anna Bafalluy, González Ventosa.  Montse J. Sorribes, Manel Klose,  Anna Lopez Isart i Anna Rodà.

 

 

 

NEBIL RIADH

“Si el perro ladra tú corres”


Del 29 d’octubre al 16 de novembreInauguració: 31 d'octubre a les 19 hL’obra se centra en les conductes populars que s'instauren com a model social i que parteixen de la revolució tecnològica.
Internet ha convertit l'amor en estadística. Vivim lligats a la necessitat de mostrar-nos constantment per tal de sentir-nos acceptats i estimats, generem morbositat per tal de satisfer les carències afectives que podem tenir. Les noves tecnologies ens condueixen a un estat civilitzat en el qual l'aflorament de les passions i els instints es limita a dins d'un ordinador i el nostre "jo" espiritual viu amb l'anhel castrat d'autosatisfacció.

 
         

 

 
 


 


CONCURS D’ART JOVE

Del 31 d’octubre al 9 de novembre

 

Mostra d’obres participants al 12è concurs d’Art-Jove promogut pel Col·lectiu d’Artistes de Sants i Cotxeres-Casinet.

 

 

  

 
LÚA ORTIZ REY

“Reinterpretació”


Del 19 de novembre al 7 de desembreReinterpretació és una exposició que fa una mirada profunda i crítica a les bases que fonamenten la nostra societat.

 
             
 

 

ESTÈSIA

Del 12 al 30 de novembre


Inauguració: 14 de novembre a les 19 h

 

Experimentació i expressió creativa. Aquesta col·lectiva de 12 artistes ofereix una mostra de retrats del que senten i pensen, comparteixen les seves emocions i sensacions, plasmades en un teixit, en fusta, en diversos materials, formes i colors, expressant emocions, expressant idees. Mirades abstractes de reflexions i sentiments, pinzellades que parlen, colors que inspiren i alerten, línies que ofereixen i exploren espais, calidesa de mirades interiors, sovint distorsionades i no reconegudes per a qui observa, ànimes d’artistes que transfereixen sensacions i sentiments a través de la seva obra, aire d’art, de cultura, d’actualitat, de filosofia, de dubte, il·lusió, somni, de fantasia, de distorsió i exploració.

Artistes: Anna Torres, Carme Miquel, Carme Simó, Chikao, Claudio Rojas, Eva718, Juan Niubó, Nick Bedford, Nico Bouselles, Mónica Reche, Rosa Atzur i Xefo Guasch

Convidat: Juan Medina.

 
       
           
 

 

   

 
   

 

 

Edicions anteriors

       
             
             
             
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB