COTXERES-CASINET    Espai d'art
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
             
 


Exposicions a Cotxeres-Casinet abril - juliol 2019

 Horari sala d'exposicions: de 10 a 14 i de 17 a 21 h
 


Presentació de sol·licituds: Cotxeres de Sants i Casinet d'HostafrancsIMPRÈS SOL·LICITUD DE LES SALES D’EXPOSICIONS I NORMATIVA   

   
 
             
             
 

12è CONCURS D’ART JOVE Cotxeres-Casinet

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet volen impulsar l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves, i per això convoquen el 11è Concurs d’Art Jove 2019. El termini per a la presentació és el 24 d’octubre de 2019, a les 18.30 hores. Consulteu-ne les bases a: http://www.cotxeres-casinet.org/expo/concurs.htm

Exposició a Cotxeres de les obres presentades a concurs pendents de confirmar.
 

 

PROJECTE ESCOL-ART

ESCOL-ART és un projecte que pretén acostar l’art als nens i nenes i fer que el llenguatge artístic sigui entenedor per a ells. Organitzem visites adreçades als alumnes de 5è i 6è de primària. Informació: Col•lectiu d’Artistes de Sants, Anna López Tel. 630 241 181 o per correu electrònic a: col.lectiuartistesdesants@hotmail.com

 
 
 Sala d'exposicions Lluïsa Franch de Cotxeres de Sants

 Aparador del Casinet d'Hostafrancs

 
 
  

Del 26 de març al 13 d’abril

DANIELE LIPARI

“Lazos invisibles”

Inauguració: 28 de març a les 19 h

Amb performance de música

---------------------------------------------------------------

“Lazos invisibles” és una exposició de gravats, poesia i pensaments. Representa la visió de l’artista dels lligams que ens conformen, modifiquen i uneixen. Es busca estimular l’observador i visualitzar subjectes a través de la seva creativitat imaginativa.

 


 

Del 26 de març al 13 d’abril

MARIBEL OLIVERAS I JORDI DE TORRES

“Un par disp-art”

Inauguració: 26 de març a les 19 h


Dos pintors ben diferents. Ella, pintora intimista. Diuen de la seva obra que transmet frescor i alegria  amb les seves pinzellades de color característic. Ell, pintor figuratiu realista, on la llum dels seus quadres ens dona sensació de calma i pau.

 

 

 

 
             
 Del 16 d’abril al 4 de maig

ZUZANA DURISKOVA

“Tat Tvam Asi”

Inauguració: 16 d’abril a les 19.30 h 

 

L’antiga frase Sànscrita Tat Tvam Asi (Tu Ets Això) ens portarà a un viatge de la introspecció i transició de la ment i del cos com a recerca experimental de la resposta per a la pregunta existencial “Qui sóc?”.

 

 


 

 

Del 16 d’abril al 4 de maig
 

FRANCESC JIMÉNEZ BERBELL

“Anuari de la vida”


Del figuratiu a l'abstracte, de l'origen de la vida fins als nostres temps. Imatges tretes de la realitat i que l'observador interpreta segons la seva concepció de la vida.

 
         

 

 
 

 

 

Del 7 al 25 de maig

MARTIN DEL LITTO

“Falls”

Inauguració: 7 de maig les 19.30 h 

 

En aquesta sèrie, l’artista busca manipular la pròpia caiguda de la pintura, compondre en base a les particularitats físiques del que cau, congelar la imatge d’allò que estava en moviment, deixant imprès el seu recorregut, la caiguda.

 

 


 

Del 7 de maig a l’1 de juny

JORDI FOLCK

“Tot el món llegeix...i tu?”

Inauguració: 7 de maig les 19 h 

Presentarà el Sr. Albert Torras i Corbella

Intervindrà l’autor Jordi Folck
 

 L'escriptor, dramaturg i fotògraf Jordi Folck  ens presenta un recull de fotografies fetes en el decurs dels seus viatges per tot el món: paisatges, sovint, extraordinaris, on destaca la figura d'un lector i un llibre.

 
             
  

Del 28 de maig a l’1 de juny

 

MOSTRA DELS TALLERS DE PINTURA DEL CASAL MUNICIPAL DE GENT GRAN COTXERES DE SANTS

 

Mostra dels treballs fets durant el curs per les persones participants dels tallers Pintura i dibuix (professor Joaquim Rocaful) i Pintura i recreació (professora Marissa Andrade) del CMGG Cotxeres de Sants.

 

 

 

Del 4 al 16 de juny

 

TALLERS COTXERES-CASINET

 

Mostra dels tallers d’expressió plàstica que s’imparteixen al Casinet i a les Cotxeres. Labor de retalls (patchwork) i Fotografia digital.

 
             
 


 

Del 4 al 22 de juny

 

TALLERS COTXERES-CASINET

Inauguracions: dimarts 4, 11 i 18 de juny, a les 19.30 h

 

Mostra dels tallers d’expressió plàstica que s’imparteixen al Casinet i a les Cotxeres. Dibuix i pintura, Ceràmica, Esmalts, Restauració de mobles, Pintura experimental, Joieria creativa, Labor de retalls (patchwork), Vitralls, Fotografia digital.

 

 

 

 

 

 

Del 18 de juny al 6 de juliol

CASAL ARTESÀ D’HOSTAFRANCS

“Noves matèries”

Inauguració: 18 de juny a les 19 h

 

Què passa si un got sembla fet de pèl; una sabata, d'aire o un cel fet de vidre?

Amb el col·lectiu d'artistes del CAH ens hem plantejat la matèria no solament com a eina d'expressió plàstica com ja varen fer els informalismes com Tàpies, sinó com a resultat visual per crear unes noves connotacions de les mateixes matèries reals però alterades.

 
         

 

 
 


Del 26 d juny al 13 de juliol

 

MAREN PÉREZ CLEMENTE

“Welcome to my world”


WELCOME TO MY WORLD es una col·lecció d’obres pictòriques relacionades amb la figura d’Elvis Presley, on Maren plasma i expressa els moments compartits i viscuts amb els músics de la banda original d’Elvis, la TCB Band, James Burton, Glen D. Hardin, Ronnie Tutt, Norbert Putnam, i The Elvis Imperials, i alguns cantants com Dennis Jale, Greg Miller, Pete Storm, així com també amb els membres de l’Elvis Tribute Band Barcelona, de la que en Maren es el fundador i guitarra solista.

Aquesta col·lecció de vivències i sentiments musicals ha estat inspirada amb el propòsit de col·laborar amb la Fundació James Burton (que dona suport a l’educació musical en escoles, hospitals i organitzacions socials).

 

  

 Del 9 al 27 de juliol

MARCO PIERDOMINICI

“Desde Dentro”

Brots de bogeria o imatges interiors d’un ésser humà qualsevol. Simbolisme, metàfores i jocs secrets entre la ment i l’ànima, carregats de sentiment i terriblement buits. A “dues dimensions” www.marcophi.com

 
             
 

 

Del 16 de juliol al 3 d’agost

Mª JOSÉ DE PABLO ÁLVAREZ

“El Camí de Félix”

 

Aquesta exposició, està dedicada a Félix Rodríguez de la Fuente. Fa un recorregut a través dels animals i països que més el van marcar i, d’altra banda, vol reflectir l’espectacle de la natura amb formes i colors harmoniosos per fer volar la imaginació del espectador.

 

 
       
           
 

 

   

 
   

 

 

Edicions anteriors

       
             
             
             
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB