COTXERES-CASINET    Espai d'art
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
             
 


Exposicions a Cotxeres-Casinet desembre 2018 - març 2019

 Horari sala d'exposicions: de 10 a 14 i de 17 a 21 h
 


Presentació de sol·licituds: Cotxeres de Sants i Casinet d'HostafrancsIMPRÈS SOL·LICITUD DE LES SALES D’EXPOSICIONS I NORMATIVA   

   
 
             
             
 

11è CONCURS D’ART JOVE Cotxeres-Casinet

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet volen impulsar l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves, i per això convoquen el 11è Concurs d’Art Jove 2018. El termini per a la presentació és el 30 d’octubre de 2018, a les 18.30 hores. Consulteu-ne les bases a: http://www.cotxeres-casinet.org/expo/concurs.htm

Exposició a Cotxeres de les obres presentades a concurs pendents de confirmar.
 

 

PROJECTE ESCOL-ART

ESCOL-ART és un projecte que pretén acostar l’art als nens i nenes i fer que el llenguatge artístic sigui entenedor per a ells. Organitzem visites adreçades als alumnes de 5è i 6è de primària. Informació: Col•lectiu d’Artistes de Sants, Anna López Tel. 630 241 181 o per correu electrònic a: col.lectiuartistesdesants@hotmail.com

 
 
 Sala d'exposicions Lluïsa Franch de Cotxeres de Sants

 Aparador del Casinet d'Hostafrancs

 
 
  

 CLUB CAMINS ESPORTIUS DE SANTS
 

ExpoKm0 “40 anys del Cros Popular de Sants”


Del 20 de novembre a l’1 de desembre


Inauguració:
20 de novembre a les 21h


El Cros Popular de Sants fa quaranta anys i per celebrar-ho descobrim l’entrallat i la història d’aquesta cursa de proximitat que està feta per les veïnes i els veïns del barri.

 


 

Del 27 de novembre al 15 de desembre de 2018 

MANEL BIELSA MARTÍN
“La humanitat de les llambordes”

Inauguració: dissabte 1 de desembre a les 18 h

 

Es una exposició foto literària on una quarantena d'escriptors (Agustí Olivares, Aldo del Zoppo (Sam Pekett), Ana Carrera, Àngela Clos, Àngels Sargantana , Anna Carreras, Anna Llensa, Assumpció Costals , Brahim Yaabed, Carles Ribas , Carme López, Consol Vidal, David Casadellà, Edu Sívori, Eduard Casas, Gisela Fernández Horta, Guillem Terribas, Jaume Carbó, Joana Ramos, Jordi Fornos, Jordi Rodríguez–Amat, Jorge Garralda, Josep Cassany, Júlia Badal, Mª Carmen Garriga Verdaguer, Mª Dolores Pérez Martínez, Mª Victoria Capellán, Magda Ripoll, Manel Bielsa, Marisol Ortíz de  Zárate, Octavi Franch, Pep Jardiner de Sentiments, Pere Parramon, Quim Curbet, Rabía Abdous, Ramón Bartrina, Ramón Palma, Robert Fàbregas, Raquel Blanca, Rosa Cullell, Roser Sánchez, Salud Pla Girbés, Susana Pérez Civit, Teresa Tarrida Tutusaus, Xavier Gómez ), novells i consagrats , en prosa i poesia  i en el seu idioma, comenten les meves imatges de carrers d'arreu, Catalunya, Espanya, Sarajevo, Croàcia, França, Itàlia..., on la llamborda es la protagonista. 

 

 
             
 

Del 4 al 22 de desembre de 2018

 

XAVIER RODA PEREIRA "XAI RODA" 

"Ataràxia personal"

Inauguració: 7 de desembre a les 19 h


Submergit en un món de paisatges i abstracció, Ataràxia personal ens reflecteix i transmet la llibertat d'interpretació mitjançant diferents moments i/o sensacions personals, de canvi i enteniment propi sobre mi mateix, en una recerca interminable sobre la pau i serenitat interior.

 


Del 18 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019

 EXPOSICIÓ GRUP JUVENIL

"Convivim!"

Alumnes de l'escola d'extraescolars Escoda

Organitza, Col·lectiu d’Artistes de Sants.

Inauguració: 18 de desembre a les 18 h

A partir del concepte conviure, els alumnes han expressat diferents idees i reflexions a través de la natura i la societat del seu entorn més proper. L'exposició és un punt d'inflexió a través del pensament dels més joves mostrant-nos situacions i desitjos per un futur en pau i sostenibilitat

 
         

 

 
 

Del 25 de desembre de 2018 al 19 de gener de 2019

 

CARME COLLDECARRERA ORTIZ, SANDRA MOLINA I FINA SOLÉ BERGÉ

"Bon tiratge i escultura"

 

Inauguració: 27 de desembre a les 19 h 


Exposició de gravats del grup Bon Tiratge i Escultura. El gravat i les seves expressions: serigrafia, litografia, gofrat, calcografia i l’escultura com a forma d'expressar-nos i comunicar-nos.

 

 


 

Del 8 al 19 de gener de 2019

 ANTONIO SEMPERE

"A peu de tanca"

Inauguració: 8 de gener a les 19 h

 A peu de tanca és una  exposició fotogràfica realitzada per Antonio Sempere i organitzada per la plataforma Stop Mare Mortum. L’exposició posa en relleu la situació de la frontera sud espanyola en relació a la vulneració dels drets humans davant el fet migratori.

 
             
 

Del 22 de gener al 9 de febrer de 2019

 CARLES DUARTE

“Quadern d’albades”

 

Inauguració: 22 de gener a les 19 h 

  “...En aquesta exposició descobrim la faceta com a fotògraf del poeta i lingüista Carles Duarte, sobretot des de la vessant del paisatge, però no el més habitual, sinó el de la representació de les albades, o sigui, el temps que transcorre des de l’aparició de l’alba fins que surt el sol”.

 

 


Del 22 de gener al 9 de febrer de 2019

 JORDI APARICIO MORELL

“Picaportes, portes i roba estesa”

 Inauguració: 26 de gener a les 17 h

 
Un picaporta et mostra una forma de rebre’t. Una porta t’obre la llar. La roba estesa, en canvi, diu de tu.

 
             
 


 

Del 12 de febrer al 2 de març de 2019

 

 

ESCULTURES DE JORDI PALLI

“Ferro bell”

 

Inauguració: 14 de febrer a les 19 h


Mirant aquests objectes sorgits del no-res ens retrobem de bell nou amb l’univers perdut del joc, on cal saber transformar la forma objectiva en fantasia i saber entreveure més enllà de la realitat que es deixa tocar, un món oníric on viuen els personatges plens de formes, corbes, textures, colors, màgia i fantasia. 

 

 

 

 

Del 12 de febrer al 2 de març de 2019

TAULA INTERCULTURAL DEL SECRETARIAT D’ENTITATS DE SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA

 “Dites d’aquí, d’allà i de més enllà”

 Inauguració: 15 de febrer a les 19 h

 Aquesta exposició coordinada per la Taula intercultural del Secretariat d’Entitats està realitzada per entitats i joves del territori que ens transmeten i comparteixen el seu coneixement, valors, experiència i concepció del món. Els humans som diferents els uns dels altres, però ens fa iguals el néixer, viure junts i morir. Hi ha hagut gent que, tot caminant per la vida, ha dit frases que ens il·luminen a tots i fan més passadora l’existència, frases dites des de racons del món que potser mai no hem trepitjat i que penetren la nostra ment i ens escalfen el cor com si ens les hagués dit una estimada i vella veïna de la casa del costat. Són els proverbis. Gaudim-ne!

 

 
         

 

 
 


 

Del 5 al 23 de març de 2019 amb visites guiades

 

“ART I DONA” DEL COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS

“Sororitat”

Les dones artistes ens agrupem

 

Inauguració: 5 de març a les 19.30 h amb happening

 

 

 


 

Del 5 al 23 de març de 2019

INSTAL·LACIÓ ART I DONA DEL GRUP 3-D DEL COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS (Anna Bafalluy, Montse J. Sorribes i Anna López Isart)

“Deixar passos enrere”

 Inauguració: 5 de març a les 19 h. Amb performance

 Com li podria explicar, sense ofendre’l i amb les poques paraules que sé en francès, que el seu bonic país no és altra cosa que un desert per a nosaltres, els refugiats, un desert que hem  de travessar per arribar al que anomenen la integració, l’assimilació?  AGOTA KRISTOF
 

 
             
   

 

 
       
           
 

 

   

 
   

 

 

Edicions anteriors

       
             
             
             
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB