El projecte

-----------------------

  -  Qui som-----------------------


Activitats

-----------------------
- Tallers
Carnaval
- Firentitats
- Pau Sense Treva
- Open d'Escacs
- 
BCN Party
-
 Marató
  * Concurs Curts
- Exposicions
  * Concurs Art-Jove
- Activitats musicals
- 
Curs de dansa

-----------------------Altres serveis
-----------------------

- Cessió d'espais
- Suport a entitats

-----------------------Exposicions a Cotxeres-Casinet
Agost 09- gener 10

Presentació de sol·licituds: Cotxeres de Sants i Casinet d'Hostafrancs

   Sala d'exposicions de Cotxeres de Sants
 

 Del 21 d’a gost al 5 de setembre 

COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS

“L’Art i els Escacs”

Inauguració: 21 d’agost a les 19.30 h

La visió dels artistes sobre el mon dels escacs en l’XI Open Internacional d’Escacs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.


Del 8 al 26 de setembre 

JOSEP SABANÈS

“Una mirada al nostre paisatge i algun lloc més”

Soc autodidacta i fa molts anys que pinto, sempre en directe, del natural, i en la tècnica de l’aquarel·la i l’aiguada. Aquesta es una nova mostra del que faig i que, una vegada més, tinc el goig de presentar en aquesta sala renovada.


Del 20 al 24 d’octubre

FERRER I GUARDIA I L’ESCOLA MODERNA (Centenari Ferrer i Guàrdia)

Exposició sobre la vida i obra d’en Ferrer Guàrdia en base als fons històric de l’Ateneu Enciclopèdic Popular de Barcelona. L’exposició consisteix en una cinquantena de panels estructurats sota un guió-text elaborat per Pere Solà i Gussinyer, pedagog i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Org. Comissió Veïns la Bordeta


Del 27 d’octubre al 14 de novembre

COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS

“Avantguarda:  L’artista en busca de noves formules d’expressió dins la creació”

Inauguració: dimarts, 27 d’octubre a les 19.30 hores

Pintura: Rosa Ma. Alba, Pitu Alcober, Montse Artal, Anna Bafalluy, Agustí Ballester, Agustin Calle, Mey Caro, Pere Díez Gil, Elsa Farrus, Lluïsa Franch, Aurora Gassó, González Ventosa, Agustí Guisasola, Conxa Ibáñez, Anna López Isart,  Carmen Marin, Martí Martí, Enric Masó, Ferran Soriano i Montse J. Sorribes .Del 17 de novembre al 5 de desembre

COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS

“Figuratiu: L’artista, en el do de captar la natura, posa un cinquanta per cent per a que l’obra tingui una aparença real”.

Inauguració: dimarts, 17 de novembre a les 19.30 hores

Pintura: Ramon Àvila, Isabel Blanco, Hanamaro Chaki, Maria Ciurana, Jaume del Alamo, Sebastià Deusedas Maria Estrada, Esperança Jiménez, Ferran Lajusticia, Lluís Llanas,  Mercè Martí, Gregorio Martín del Rio, Martín de Torres, Carme Mola, Rosa Muñoz Vicenç Pérez, Usea Ponce, Llúcia Pujol, Joaquim Rocaful, Amèlia Romero, Josep Sabanes, Ferran Sumoy,  Paquita Surribas i Maria Valenzuela.


Del 9 al 24 de desembre

FRANCESC D. TRUJILLANO (KRAPU)

“El miratge ingrat”

La sempiterna batalla pel miratge de la sempre metamorfòsica realitat farà que el pintor lluiti per aquelles, en definitiva, pírriques victòries que, unívocament, el retornaran a la desoladora terra de ningú, on la recerca de la següent i imprevisible contesa esdevindrà del tot ineludible i certament violenta .


Del 29 de desembre al 16 de gener

GAUDIUM PAIDOS

“Otras calles, otra infancia”

Exposició fotogràfica que intenta donar una visió de la realitat quotidiana que pateixen molts nens i nenes en els carrers de ciutat de Guatemala.

Una infància arrabassada per l’abús, la pobresa, el treball infantil, l’exclusió social,.......,que marcarà el seu destí.  


  Aparador del Casinet d'Hostafrancs

Del 8 al 27 de setembre 

AINA POMAR

"Noctiluca"

La concepció de la bellesa femenina és canviant al llarg dels anys. La fugacitat d'aquests estereotips provoca la manipulació, la deformació del cos d'acord amb les imposicions socials.  Amb "Noctiluca" es vol demostrar que la bellesa està en tot. Irradiem llum pròpia.


 

Del 29 de setembre al 18 d’octubre

CARTELLS DE LA FESTA MAJOR D’HOSTAFRANCS

Mostra dels treballs presentats al VII Concurs de cartells de la Festa Major d’Hostafrancs 2009

Enguany la Festa Major serà del 2 a l’11 d’octubre. A la programació hi trobareu activitats per a tots els públics, combinant la tradició de la Festa i les noves propostes.


 

Del 20 d’octubre al 8 de novembre 
ALBERT GONZALEZ FARRAN
“Etiòpia amb ulls pròpis”


Com veuen Etiòpia els etíops? 
Trenta adolescents orfes van participar el juliol de 2008 en uns tallers de fotoperiodisme i van demostrar tant el seu talent artístic innat com la seva interpretació personal del Tercer Món.
Les seves imatges i el contingut dels seus reportatges escrits, inclosos en aquesta exposició, contrasten radicalment amb el que estem acostumats a veure als mitjans de comunicació occidentals.


 

Del 10 al 29 de novembre

JERÓNIMO RIVERO – THOMAS PROLA

“ERT empresas recuperadas por sus trabajadores. Fábricas okupadas”.

L’exposició pretén, a través del seu  recorregut textual y fotogràfic, mostrar l’efectivitat de l’organització cooperativa quan a la construcció d’un treball digne, superant les formes tradicionals de disciplina fabril capitalista. En temps de crisi econòmica mundial y d’individualisme exacerbat, l’exposició “ERT Empresas recuperadas por sus trabajadores”, ens ofereix algunes claus per a entendre les formes comunitàries de transformació de la realitat quotidiana, mostrant un lloc  de treball que es molt més  que un lloc de treball


 

De l’1 al 20 de desembre

JESUS MARTINEZ FERNANDEZ

“La Xina dels ulls yin”

El juny de 2008, el matemàtic Francesc Pozo i el reporter Jesús Martínez van visitar diverses ciutats xineses, poques setmanes abans que aquest país es convertís en el centre d’atenció del món per la celebració dels XXIX Jocs Olímpics. Proposem la mirada de l’abans i el després d’aquesta gran nació, i com la dona està agafant un ímpetu cada vegada més important. Per això, volem titular la nostra exposició: La Xina dels ulls yin, en referència a Los cien sentidos secretos, d’Amy Tan.


Del 22 de desembre al 10 de gener

PAU SENSE TREVA. NADAL INFANTIL A COTXERES I CASINET

Grup juvenil del Col·lectiu d’Artistes de Sants

Eduquem l’anima del futur, els nens que porten l’esperit de la creativitat, per a que el dia de demà siguin artistes o admiradors de l’art.

Erika Garcia , Rubinder Kaur - Maria del Mar La Torre, Emma Martin, Nerea Ortiz, Lua Ortiz, Albaq Palacios, Jana Quintanilla, Cristina Rodriguez, Claudia Sanchez, Ana Sevilla


Del 12 al 31 de gener

JOAN JORDI PLA

“Sigues tu”

És la meva visió particular de la nostra societat, que sense haver de ser compartida, demano que sigui respectada i discutida.


 

2n CONCURS D’ART JOVE

Cotxeres-Casinet

Us informem que la guanyadora del PRIMER PREMI del II Concurs d’Art Jove Cotxeres-Casinet 2009 ha estat BERTA BALIU FRANQUESA amb l’obra instal·lació artística “Identitats humanes”.

 

El segon premi es declara desert.


 

Exposicions anteriors

- Octubre'08 – febrer' 09
- Març – juliol' 09Counter