COTXERES-CASINET    Espectacles infantils
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
 


 

Activitats


 IX Cicle d'Espectacles infantils

al Casinet d'Hostafrancs 2018-2019


 

Casinet d’Hostafrancs continuarà amb el cicle d'espectacles dirigit als més petits de la casa. En el marc del teatre del centre cívic, les sessions tindran lloc els diumenges al matí a les 12 hores, a més de les tres representacions extraordinàries incloses a la Pau sense Treva 2018-2019.

 

  Preu: 2,67 €


 

     TRANSPORTS

BUS: D20, H12, V7, 44, 50, 78, 109 i 115

METRO: Plaça de Sants (L1 i L5), Sants-Estació (L3 i L5), Hostafrancs (L1) i Tarragona (L3)

RENFE: Estació de Sants

 

 

 

 La Cigala i la Formiga  

 


 
28 de'octubre de 2018 a les 12 h

Cia. Xip Xap, Teatre

   

 

Amb aquests dos personatges us convidem a viatjar per totes les estacions de l’any: quan les fulles dels arbres canvien de color i cauen, quan comença a nevar i quan tornen a cantar els ocells amb la primavera.

Ajudats per les cançons, us volem explicar una història que parla de l’amistat, de les diferents maneres de veure la vida i de com encarar-la... buscant l’ofici que més ens agradi.

La Faula de la Cigala i la Formiga té un final de faula tradicional com ja el van escriure tots els autors. I això és el que us volem contar... o potser no.

A més a més, voldríem aconseguir que la cançó de “Les Petites Formiguetes”, ens quedi el més animada possible, però necessitem que ens ajudeu.

 

A partir de 3 anys.


El llop ferotge   

 

 

25 de novembre de 2018 a les 12 h

Cia. Príncep Totilau


 

El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana?


A partir de 3 anys  

 

 
 Cinema Còmic Mut

 

 

27 de de gener de 2019 a les 12 hUn petit homenatge als grans actors del cinema en clau d’humor i per a tota la família. Aquest any el cicle d’Espectacles Infantils torna a incorporar una sessió de cinema amb la projecció de curtmetratges, a on podreu compartir escenes divertides de Charles Chaplin, Buster Keaton...

 

A partir de 3 anys  


 El Molinet Màgic

 

  24
de febrer de 2019 a les 12 h

Cia. Engruna Teatre
   

 

De vegades, la sort et ve a buscar. D’altres, et toca empaitar-la tu. Tant en un cas com en l’altre, cal saber estar-ne agraït… i no voler-ne abusar. El molinet màgic parla de tot això: de la gent que no en té mai prou, dels excessos, de la sort que tens quan tens sort, i de la mala sort que tens quan en vols tenir massa. 

 

A partir de 2 anys  

 


 Pota de Cabra 2.0    

 

31 de març de 2019 a les 12 h

 

Cia. Enric Magoo

   

“Pota de cabra 2.0”  és un espectacle on el Gran Mag Jean Phillippe ens mostra tot allò que fa falta per ser un mag com cal, posant un exemple visual i màgic de cadascun dels punts que va explicant.

Amb l’ajut de diferents personatges ens recrea el primer joc de mans de la història de la màgia, ens mostra el primer truc d’il·lusionisme que va fer a l’edat de sis mesos. També s’atreveix a fer màgia amb les noves tecnologies sense oblidar els trucs més clàssics, combinant les desaparicions de telèfons mòbils amb aparicions de conills. Podrem arribar a veure com desvia l’atenció del públic d’un punt concret per poder realitzar els famosos moviments secrets.
En definitiva, en aquest espectacle ens descriu com un bon mag ha de ser capaç d’utilitzar totes les arts para-teatrals que calgui, per aconseguir efectes extraordinaris i les grans il·lusions més espectaculars.


Un espectacle per a tots els públics, divertit, pedagògic i molt participatiu.


Supermercat de joglars
   

 

  


 

28 de'abril de 2019 a les 12 h  CANVI DE DATA

5 de maig a les 12 h

Cia. Rah-mon Roma   

                                                                
Aquest muntatge és un tastet d'algunes de les tradicions rondallístiques més importants del món, representades pels seus principals vehiculadors. Bé; de fet, n'és un de sol que els representa successivament. Podreu trobar-hi pinzellades característiques de cadascun d'ells, que són: El cec bluesmen!, l savi sufí rondallaire!, El griot africà!, El titellaire oriental!, El rondallaire, el bululú, el cuentacuentos...! i El jo mateix.

 

Espectacle Familiar, a partir de 4 anys.

 

   
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB