COTXERES-CASINET    Cinema a la fresca
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
   


 

Activitats


 

 

 

Cotxeres de Sants   

dijous a les 22 h JULIOL 2019

El Cinema a la Fresca és un clàssic de l’estiu a Cotxeres. Es programen pel·lícules de la màxima actualitat i de temàtiques variades i disteses.
 

Activitat gratuïta.


En cas de pluja la projecció es farà dins de l'Auditori.


 
   
 
 
   

 

 

 

 

20 de juny
 

Infiltrado en el KKKclan  (castellà)
 

Dir. Spike Lee  (EUA) 2018 
 

A principis dels anys setanta, una època de gran agitació social amb l'aferrissada lluita pels drets civils com a teló de fons, Ron Stallworth es converteix en el primer agent negre del departament de policia de Colorado Springs. Però és rebut amb escepticisme i hostilitat pels comandaments i alguns dels agents. Sense acovardir-se, decideix seguir endavant i fer alguna cosa per la seva comunitat duent a terme una missió molt perillosa: infiltrar-se al Ku Klux Klan i exposar davant la ciutat.

 
128 min
 

tràiler: https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=8EBTEDc6Gis

 

   

   

27 de juny
 

Wonder


Dir. Stephen Chbosky  (EUA) 2017
 

Un nen de 10 anys nascut amb una deformitat facial que l'ha obligat a ser operat 27 vegades de cirurgia, s'esforça per encaixar a la nova escola.


113 min

 

tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=AWgLSlxOAt4&feature=youtu.be

  

   
4 de juliol
 

El reino  (v.o. en castellà)
 

Dir. Rodrigo Sorogoyen  (Espanya) 2018 
 

Manuel, un influent vicesecretari autonòmic que ho té tot a favor per fer el salt a la política nacional, observa com la seva perfecta vida s'enfonsa a partir d'unes filtracions que l'impliquen en una trama de corrupció al costat de Paco, un dels seus millors amics . Mentre els mitjans de comunicació comencen a fer-se ressò de les dimensions de l'escàndol, el partit fa pinya i únicament Paco surt indemne. Manuel és expulsat, assenyalat per l'opinió pública i traït pels que fins fa unes hores eren els seus amics. Tot i que el partit pretén que carregui amb tota la responsabilitat, Manuel no es resigna a caure sol. Amb l'únic suport de la seva dona i de la seva filla, i atrapat en una espiral de supervivència, Manuel es veurà obligat a lluitar contra una maquinària de corrupció que porta anys greixada, i contra un sistema de partits en què els reis cauen, però els regnes continuen.

 
 

131 min

 

tràiler: https://youtu.be/XXqHt-WiAVI

 

   

 

 
11 de juliol
 

Green Book  (castellà)
 

Dir. Peter Farrelly  (EUA) 2018
 

Anys 60. Tony Lip és un rude italoamericà del Bronx que és contractat com xofer del virtuós pianista negre Don Shirley. Tots dos emprendran un viatge per a una gira de concerts pel Sud dels Estats Units, on Tony haurà de tenir present "El llibre verd", una guia que indicava els pocs establiments on s'acceptava als afroamericans. Són dues persones que hauran de fer front al racisme i els prejudicis, però a les que el destí unirà, obligant-los a deixar de banda les diferències per sobreviure i prosperar en el viatge de les seves vides.


 

130 min
 

 

tràiler: https://youtu.be/DvK1GK-Nqo8

 

   18 de juliol
 

Les distàncies (v.o. en castellà i català)
 

Dira. Elena Trapé (Espanya) 2018 
 

Olivia, Eloy, Guille i Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa al seu amic Comas que compleix 35 anys. Aquest no els rep com ells esperaven i durant el cap de setmana les seves contradiccions afloren i l'amistat es posa a prova. Junts descobriran que el temps i la distància poden canviar-ho tot.

 

100 min.

 

tràiler: https://youtu.be/62vQgbGIjL4


 

   
   
 
 
   
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB