COTXERES-CASINET    Cinema a la fresca
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
   


 

Activitats


 
 

 

 
 

Cotxeres de Sants   

dijous a les 22 h JUNY-JULIOL

El Cinema a la Fresca és un clàssic de l’estiu a Cotxeres. Es programen pel·lícules de la màxima actualitat i de temàtiques variades i disteses.
 

Activitat gratuïta.


En cas de pluja la projecció es farà dins de l'Auditori.


 
     
   
 

9 de juny

El abrazo de la serpiente

Dir. Ciro Guerra. Colombia (2015) (versió en castellà)

Panorama de Cinema Colombià


"El abrazo de la serpiente" explica la èpica història del primer contacte, trobada, acostament, tracició i possible amistat que trascendeix la vida entre Karamakate, un Chamán Amazònic, últim supervivent de la seva tribu, i dos cientfics que amb quaranta anys de diferència, recorren l’Amazonas buscant una planta sagrada que podria curar els seus mals.  Inspirada en els diaris dels primers exploradors que van recòrrer l’Amazonia Colombiana, Theodor Koch-Grunberg y Richard Evan Schultes.

+ informació

125 min.

 

 

 


16 de juny

Pride

Dir. Matthew Warchus. Regne Unit (2014) (versió en castellà)


En l'estiu de 1984, sent primera ministra Margaret Thatcher, el Sindicat Nacional de Miners (NUM) convoca una vaga. Durant la manifestació de l'Orgull Gai a Londres, un grup de lesbianes i gais es dedica a recaptar fons per a ajudar les famílies dels treballadors, però el sindicat no accepta els diners. El grup decideix llavors posar-se en contacte directe amb els miners i van a un poblet de Gal·les. Comença així la curiosa història de dues comunitats totalment diferents que s'uneixen per una causa comuna. 

   120 min.

   

30 de juny

El nostre últim estiu a Escòcia


Dir. Andy Hamilton, Guy Jenkin Regne Unit (2014)

Doug i Abi són dos pares normals que tenen tres fills encantadors encara que molt excèntrics. Quan l'estrès de ser pares posa en perill la seva estabilitat mental i el seu matrimoni, decideixen realitzar un viatge a Escòcia amb els seus fills. Allà participaran en una gran reunió familiar i es retrobaran amb Gordie, el increïblement extravagant pare de Doug. No obstant això, el que prometien ser unes vacances per a la reconciliació aviat es converteix en un camp de mines no exempt de situacions hilarants en què rancors familiars, malentesos i egos malmesos conformen l'ordre del dia. Quan els nens precipiten un gir inesperat en els esdeveniments, la família es veu obligada a aparcar les seves diferències i a col·laborar, ja que altrament corren el risc de perdre allò que més aprecien

94 min.

  

 

7 de juliol 

Mandarinas
 

Dir. Zaza Urushadze.  Estonia (2013) (versió en castellà)


El 1990, esclata la guerra a una província georgiana que cerca la independència. Ivo, un estonià, decideix quedar-se, a diferència de la resta dels seus compatriotes, per ajudar al seu amic Margus amb la collita de mandarines. En començar el conflicte, dos soldats resulten ferits davant de casa, i Ivo es veu obligat a tenir cura d'ells.

 

83 min

 
   

 

 

 

14 de juliol

Irrational Man


Dir. Woody Allen (EUA) (2015)


El professor de filosofia Abe Lucas (Joaquin Phoenix) ha tocat fons a nivell emocional i es veu incapaç de trobar-li cap sentit ni alegria a la seva vida. Abe té la sensació de no haver marcat la més mínima diferència amb gens del que ha emprès en la seva vida, des de l'activisme polític a l'ensenyament.

 

90 min.

   

 

 

21 de juliol

El Puente de los espias
 

Dir. Steven Spielberg EUA (2015) (versió en castellà)
 

James Donovan, un advocat de Brooklyn es veu inesperadament involucrat en la Guerra Freda entre el seu país i la URSS quan, després de defensar a un espia rus detingut als Estats Units, la pròpia CIA li encarrega una difícil missió: anar a Berlín per negociar un intercanvi de presoners i aconseguir l'alliberament d'un pilot nord-americà capturat per la Unió Soviètica.

135 min

 

 

 
   
     
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB